Ádám

Mit is kaptam a ThetaHealing-től? Inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy mit is kaptam Ecsegi Krisztinától. Azon a sok vidámságon kívül, amit megmutatott, egy olyan rendszert adott át, amit kötelezővé tennék mindazok számára, akiknek elakadás van az életükben… Sokszor fetrengünk a saját ki pocsolyánkban, játsszuk a “szegény én” játékunkat, sajnáltatjuk magunkat, úgy teszünk, mintha szeretnénk változni és változtatni, de valljuk be őszintén: baromira kényelmes egy biztos, biztonságos helyzetben maradni, mintsem mindezt egy bizonytalan helyzetért elcserélni. Legyen bármi ez a bizonytalan helyzet, akár jó vagy akár rossz az a számunkra… Amit már ismerünk, az a biztos, és sokszor csak a saját kis pocsolyánkat ismerjük és nem is próbálunk meg kifele tekinteni belőle.

De van egy jó hírem! Jó helyen jársz! Végre biztonságban kicserélheted a negatív hitrendszereidet,  bármilyen “mellékhatás” nélkül… pont úgy hangzik, mint egy elérhetetlen ígéret, hogy majd jobb lesz és megváltozik az életed? IGEN! Az a különbség, hogy, ha te is akarod, tényleg meg fog változni az életed és egy új utazás veszi a kezdetét! A tanfolyamok nagyon jók, tényleg ajánlom mindenkinek. Krisztánál mindent szabad, nincs olyan, hogy rossz kérdés, nincs ítélkezés, mert a pirosat vagy a kéket szereted. Ha Neked az a jó, akkor az a jó és kész!

Miután elvégeztem az alaptanfolyamot, valami furcsa történt… JÓL ÉREZTEM magam… de tényleg JÓL! Az a nagybetűs JÓL érzés. Aztán a haladó tanfolyamon sikerült olyan dolgokra rávilágítani, amiket nem is gondoltam volna… majd a Teremtés Bőség tanfolyam, az addig megalapozott állapotot tökéletesen kiegészítette… nem mondom, hogy minden nap, minden percében azóta egyfolytában megvilágosodott Buddha állapotban lebegek, mert nem lenne igaz… viszont kaptam egy olyan rendszert, amivel könnyen es hatékonyan tudom kilapátolni magamból és másokból a sok, összegyűjtött, megunt és elhasznált felesleges terhet. Mert nem arra születtünk, hogy állandóan terhet cipeljünk! Illetve választhatunk. Megengedhetjük magunknak a biztonságos változást! Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit akar. Én így választottam.
Ádám

Hamarosan induló tanfolyamaink

Alap ThetaHealing® tanfolyam

Részletek >>>