Márti

A tanfolyam számomra nagyon hasznos volt, mert olyan dolgokat tanultam, amellyel könnyebbé és jobbá tehetem saját magam, de akár mások életét is. pl. a feltétel nélküli szeretet energia küldésével, amelyet minden korlátozás nélkül bármikor, bárkinek, bárhol tudunk küldeni s ezzel segítségére lehetünk minden arra rászoruló embernek, mert szerintem a mai világban nagyon fontos, hogy ne csak magunkkal foglalkozzunk hanem másoknak is segítsünk amennyiben lehetőségünk nyílik rá.
Ill. saját magunknak pedig tudunk „teremteni” thetaban olyan dolgokat, amelyekre vágyunk ill. „negatív” programokat ki tudunk cserélni a hetedik síkon számunkra „pozitív” programokra.
Összességében a három napos tanfolyam számomra nagyon pozitív hangulatú volt, mert szerencsére nagyon jó társaság is gyűlt össze ill. az oktató személye is nagyon szimpatikus volt, aki mindenben maximális segítséget nyújtott mind emberileg mind pedig szakmailag egyaránt, hogy a tanfolyam elvégzése után a lehető legtöbb ismerettel távozzunk a thetahealing technikával kapcsolatban. Mindenkinek aki akár egy picit is jobbá szeretné tenni eddigi életét csak ajánlani tudom a Theta tanfolyamot.
Márti

Hamarosan induló tanfolyamaink

Alap ThetaHealing® tanfolyam

Részletek >>>