Spirituális Választechnika

Az SVT egy lelki-szellemi eljárás, mellyel a jelen- illetve előző életekhez kapcsolódó tudatalatti blokkokat lehet tisztítani Felső Énünk, vagy más szóval ‘szuper tudatosságunk’ segítségével. Felső Én a mindenkiben benne lévő belső segítő, az intuíció, a belső hang, a szellemi (spirituális) vezetés, az Univerzummal, Istennel lévő kapcsolat.

Az SVT segít abban, hogy felismerjük és tudatos szintre emeljük a problémánkat és a mögötte meghúzódó energiákat és érzelmeket megfogalmazzuk, majd megoldjuk.

Mindenkinek van tudat alatti elméje, amihez a hozzáférés  nem olyan egyszerű, mint a tudatos elménkhez. A tudatalatti elmében lévő programok és energiák, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

Mi történik egy SVT-s tisztítás során?

Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázat rendszert használunk, hogy az életünket gátló negatív programokat beazonosítsuk, majd tisztítsuk Felső Én (szupertudatosság vagy tudatfelettes) segítségével. Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha feljegyzésből (lélekfeljegyzésekből) és a tudatalattiból tisztítja.

Az Akasha-krónika, az univerzális emlékezet, melyre a modern pszichológia „kollektív tudattalanként” utal, tartalmazza a lélek összes megtapasztalását. Az Akasha feljegyzésben szerepelnek a lélek által egészen a teremtésétől kezdődően a jelen pillanatig és azon is túl – előző-jelen-eljövendő életek – átélt/programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatai, energiái, érzései.

Végleges és tartós eredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást és mindent meg is tesz ennek érdekében. Az SVT abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen.

Jelentkezés konzultációra!

Hamarosan induló tanfolyamaink

Alap ThetaHealing® tanfolyam

Részletek >>>